ViaTim – ViaVerbinder (Netwerk Coördinator)

Bij ViaTim geloven wij dat als wij mensen kunnen verbinden wij gemak en efficiëntie kunnen creëren met als doel het dagelijks leven leuker te maken. Dit doen wij door het aanbieden van simpele diensten vanuit ons netwerk van ViaPunten. Een ViaPunt is een buurtgenoot die graag in contact wil zijn met zijn/haar wijk. Op dit moment ontvangen, bezorgen en verzenden wij online bestellingen voor buurtgenoten in de wijk. Diensten die wij willen opstarten zijn bijvoorbeeld: was, strijk, kleding- of fietsreparatie vanuit de wijk voor de wijk.

 ViaTim is een startup. In April 2016 zijn wij gelanceerd in Bergen op Zoom en nu zijn wij al aan het opschalen naar Roosendaal en Rotterdam. Wij streven naar landelijke dekking binnen drie jaar. Het werken bij ViaTim is een avontuur. Het is een dynamische wereld waar wij continu onze diensten ontwikkelen, evalueren, wijzigen en weer opnieuw lanceren. Hierbij zijn wij steeds op zoek naar meer gemak voor onze ViaGebruikers.

Onlangs is ViaTim veelvuldig in het nieuws geweest omdat wij de frustratie van gemiste pakketjes en het ongewenst aannemen voor de buren gaan oplossen met onze diensten. Hier kan je een paar publicaties bekijken.

Voor ViaTim zijn wij op zoek naar een:

ViaVerbinder (Netwerk Coördinator) 24 uur per week
Locatie: Schiedam
Startdatum: z.s.m.

Functie inhoud
De ViaPunten zijn het kloppende hart van ViaTim. De ViaPunten zijn dagelijks in contact met onze klanten (ViaGebruikers). Aandacht, contact en weten wat onze ViaPunten bezighoudt is fundamenteel. Zo zorgen wij dat onze diensten optimaal worden uitgevoerd en steeds verder kunnen uitbreiden. Bij een startup als ViaTim is elke dag anders en ontwikkelen wij continue. Als dagelijkse activiteiten kan je denken aan:

 • Het bezoeken van nieuwe ViaPunten en zorgen dat ze klaar zijn om daadwerkelijk als ViaPunt te beginnen;
 • Het onderhouden van contact met bestaande ViaPunten: telefonisch, WhatsApp en persoonlijk;
 • Het evalueren van performance van ViaPunten op basis van performance indicatoren;
 • Het werven van ViaPunten in samenwerking met marketing;
 • Het implementeren van nieuwe diensten met: de daarbij behorende processen, uitleg aan ViaPunten, werven van dienstverleners en de schakel tussen: marketing, IT, ViaPunten en de dienstverleners.

Onze wensen

 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • People skills, het goed kunnen inschatten van mensen;
 • Een echt mensen mens die het leuk vindt met veel verschillende type mensen te werken;
 • Een echte netwerker en verbinder die snel en makkelijk de juiste contacten legt;
 • Creatief en vindingrijk, komt met verrassende ideeën en oplossingen;
 • Pragmatisch en sterk in het zelf organiseren;
 • Rijbewijs B en een voorkeur voor een HBO opleiding.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan bij een ambitieuze startup met nauwe betrokkenheid in het gehele bedrijfsproces. Ruimte voor initiatief, kennis en inzicht in de ins en outs van bedrijfsvoering volgens de lean startup. Een marktconform salaris tussen de 1.900 – 2.400 euro o.b.v. 40 uur per week.

Nadere informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michiel Nieuwkerk. Wil jij onderdeel zijn van de nieuwe wereld van startups en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan naar tim@viatim.nl of bel 0164 31 1111. Overtuig ons van jouw affiniteit met: mensen, netwerken, moderne online oplossingen, retail, deeleconomie of peer to peer services en dan hopen wij snel met jou aan tafel te zitten.

 

Terug naar werken bij ViaTim