We hebben je gemist

Misschien ken je deze wel; het briefje van PostNL met ‘we hebben je gemist’
we_hebben_u_gemist_800

ViaTim gaat hierop inhaken om ViaGebruikers te werven, want met ViaTim is dit briefje straks verleden tijd.
ViaTim We hebben je gemist 1         ViaTim we hebben je gemist 2

Wij hebben onze eigen ‘We hebben je gemist’ kaart ontworpen. De bedoeling is dat deze kaart in de omgeving van jouw ViaPunt wordt verspreid. Daarbij vul je de kaart in met: de datum en de naam + adres van jouw ViaPunt.
ViaTim - We hebben je gemist

Nieuwe ViaGebruikers krijgen op de kaart een ViaTim Welkomstpakket aangeboden om gratis een pakket te ontvangen ViaTim als ze zich aanmelden als ViaGebruiker op www.viatim.nl/ontvangen.

Zodra wij de aanmelding binnen hebben. Bezorgen wij bij jullie het ViaTim welkomstpakket. De bedoeling is dat jullie een bezorg- of afhaal afspraak maken om de nieuwe gebruiker kennis te laten maken met het gemak van ViaTim.

ViaTim welkomstpakket

Het kan best zijn dat de nieuwe ViaGebruiker de actie niet helemaal begrijpt en dus aan jullie voordeur staat met de flyer zonder zich online aangemeld te hebben. Geen probleem, help hem/haar even naar onze website om zich aan te melden en dan bezorgen wij het welkomstpakket alsnog bij jouw ViaPunt om vandaar bezorgd- of afgehaald te worden bij/door de nieuwe ViaGebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *