Pakketje gemist actie slaat aan!

Onze ‘Pakketje Gemist’ actie slaat enorm aan! Wij hebben afgelopen vrijdag (12 augustus) deze nieuwe actie uitgeprobeerd in de wijk van ViaDesi. Samen met Desi hebben wij in 1.5uur tijd ongeveer 300 briefjes geschreven en bezorgd in een klein gebied van haar wijk. Het resultaat is verbluffend! In het weekend zijn 68 Bergenaren uit haar wijk op onze website geweest. 7 daarvan hebben zich aangemeld, 8 zijn al aan de voordeur van Desi geweest en wij hebben nu al 3 welkomstpakketten mogen bezorgen! De reacties zijn: leuk, handig en ik ben erin gestonken :-).

ViaDesi Pakketje gemist actie

Een enorm succes waar we heel blij mee zijn! Deze actie gaan we aan het eind van de vakantie in alle wijken uitrollen

Groeten,
Michiel

ViaTim We hebben je gemist 1         ViaTim we hebben je gemist 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *