Operatie oliebol geslaagd!

nieuws-banner-800x200-oliebol

De laatste week van 2016 stond voor ons in het teken van oliebollen, krentenbollen en appelbeignets! Heerlijk toch? Wij vonden in ieder geval van wel!

Een ViaGebruiker (Lies) vertelde begin november tijdens een bakje koffie bij haar ViaPunt (ViaAlicia) dat ze oliebollen ging bakken en deze wilde gaan verkopen. Omdat er bij het ViaPunt regelmatig mensen komen leek het haar een uitstekende plek om wat flyers neer te leggen. Dat was natuurlijk geen probleem. Onze ViaPunten helpen graag andere ondernemende mensen uit de wijk. Zo maken wij voor elkaar het leven leuker en gemakkelijker! Maar onze ViaPunten zijn zelf ook erg ondernemend en laten niet snel een kans liggen. Het ViaPunt kwam met het geweldige idee om ViaTim haar oliebollen door heel Bergen op Zoom te laten bezorgen. Wat een top idee!
De lokale ondernemer doet waar hij of zij goed in is en dat doen wij op onze beurt ook weer. In dit geval was de ondernemer goed in het bakken van oliebollen en andere lekkernijen. Wij hebben een heel netwerk die oliebollen heerlijk vindt, wij hebben promotie gemaakt, de administratie geregeld en natuurlijk de oliebollen bezorgd op de gewenste tijd van onze ViaGebruikers. De geboorte van www.viatim.nl/oliebol was een feit. Volgens de oliebollenbakker en ons een gouden gefrituurde combinatie met wat extra poedersuiker!

Met oliebollen als brandstof en poedersuiker als inspiratie hebben wij onze schouders er onder gezet en van operatie oliebol een succes gemaakt. Precies zoals we verwacht hadden was oudejaarsdag de drukste dag. Logisch ook als je online kan bestellen en jouw oliebollen op jouw moment kan laten bezorgen. Tot 15:00 uur op oudjaarsdag hebben wij bestellingen aangenomen en bezorgd via ons netwerk van ViaPunten. De vele enthousiaste reacties hielpen ons door de dag en leverde voor ons het bewijs van het ViaTim concept. Voor ons en voor de lokale oliebollenbakker was operatie oliebol een groot succes. Wij kijken uit naar de volgende operatie en gaan met een super leuke case in onze broekzak het nieuwe jaar in!

Wij van ViaTim wensen iedereen veel geluk, gezondheid en buurtcontacten in 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *