Allround Marketing Coördinator (Parttime)

Allround Marketing Coördinator (Parttime)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

De organisatie

Onze opdrachtgever verbindt de wijk door middel van een buurtpunten-netwerk, mensen uit de buurt, waar consumenten hun pakketten kunnen ophalen, verzenden en retourneren. Met een bewezen concept van pakketbezorging en andere diensten via buurtgenoten bouwt de organisatie aan een internationale oplossing voor de first-mile en last-mile logistiek. De BuurtPunten ontvangen pakketten vanuit verschillende bronnen (o.a. DHL, DPD EN UPS) voor hun wijkgenoten. Deze pakketten worden door het BuurtPunt thuisbezorgd of kunnen daar later afgehaald worden. Zo is iedereen blij! In 2016 is onze opdrachtgever begonnen als startup, fast forward naar nu en de organisatie is gegroeid naar een echte scale-up met een netwerk van ruim 600 BuurtPunten die samen elke maand meer dan 350.000 pakketten voor de wijk aannemen, uitgeven en bezorgen.

De functie

Als Allround Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren, bewaken en uitvoeren van alle marketingactiviteiten van onze opdrachtgever, van branding, PR en promotie-uitingen tot leadgeneratie en online marketing. Je stuurt met veel energie externe partners aan. Je stelt prioriteiten, inspireert, activeert en bewaakt uitvoering en resultaat. Daarnaast werk je actief mee in verscheidene marketingprojecten (afhankelijk van je kennis en voorkeuren).

Je profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante ervaring in marketing en de coördinatie van marketingactiviteiten. Je beschikt over een brede up up-to-date marketingkennis. Je bent projectmatig sterk, goed in plannen en multitasken, je behoudt het overzicht. Je bent hands-on, proactief en communicatief sterk. In een klein team ben jij op je best en je bent een echte verbinder.

Wat wij bieden

Een uitdagende en verantwoordelijke marketing coördinatie functie binnen een succesvolle, snelgroeiende scaleup. Er is volop ruimte voor initiatief en  nieuwe ideeën. En dat binnen een informeel bedrijf dat elke dag verbetert, met super leuke gezellige collega’s en toffe team uitjes. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend met een prima salaris, deelname aan de pensioenregeling, vergoeding van je reiskosten en mogelijkheden voor opleiding / training.
De functie is parttime vullen.

Interesse? Laat je gegevens achter

 Heb je vragen? Bel ons dan op: 010 261 3505

"*" indicates required fields

Naam*
Adres*
Max. file size: 256 MB.
Max. file size: 256 MB.
Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hierboven.
Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.
Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.