Buitendienst Medewerker bij ViaTim

Buitendienst Medewerker bij ViaTim

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Ben jij een enthousiaste verkoper met een rijbewijs en ervaring in deur-aan-deur verkoop, of heb jij geen moeite om een praatje te beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Viatim is een snelgroeiend buurtpuntennetwerk dat lokale gemeenschappen versterkt, en we hebben een geweldige kans voor jou om deel uit te maken van ons team.

Functieomschrijving:

  • Als buitendienst medewerker bij Viatim zal je verantwoordelijk zijn voor het actief benaderen van mensen en hen overtuigen van de voordelen van deelname aan ons buurtpunten netwerk.
  • Je zult de mogelijkheid hebben om te reizen binnen heel Nederland, waarbij je nieuwe klanten aantrekt en bestaande relaties onderhoudt.
  • Het is van essentieel belang dat je klantgericht bent en in staat bent om vertrouwen op te bouwen met prospects door effectieve communicatie en overtuigingskracht.

Functievereisten:

  • Ervaring in deur-aan-deur verkoop, krantenadvertenties, of een natuurlijke vaardigheid om gemakkelijk gesprekken te starten in winkels is een groot pluspunt.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
  • Zelfgemotiveerd en in staat om doelen te bereiken.

Wij bieden:

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke bonussen op basis van prestaties.
  • Een dynamische werkomgeving met de mogelijkheid om je carrière in de verkoop te ontwikkelen binnen ons buurtpunten netwerk.
  • Flexibele werktijden 

Let op: sollicitanten worden mogelijk onderworpen aan een pre-employment screening, inclusief een rijvaardigheidstest en een achtergrondcontrole.

Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert.

Long story short

Lijkt het jou leuk om bij een innovatieve startup te werken? Vul dan het onderstaande formulier in! Heb je vragen? Bel ons dan op 010 261 3616

Naam*
Adres*
Max. file size: 256 MB.
Max. file size: 256 MB.
Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hierboven.
Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.
Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.