Wij geloven dat als wij de wijk verbinden wij gemak en efficiëntie kunnen creëren om daarmee het dagelijks leven leuker te maken. Dit doen wij door het aanbieden van simpele diensten. De kern van ViaTim is het ontvangen en bezorgen van jouw webshop-bestellingen. Maar wij zijn van veel meer markten thuis! Wij willen er alles aan doen om jouw dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Op deze pagina kan je alle diensten die wij aanbieden vinden. Mis je een dienst of heb je een ander leuk idee? Laat het ons gelijk weten via email of WhatsApp!

Onze diensten zijn continue in ontwikkeling. De onderstaande informatie zal regelmatig geüpdatet worden.  

Was & Strijk

De was en strijk daar heeft niemand toch ooit zin in. Wij wel hoor! Wij halen je was bij je op of je kan het bij jouw ViaPunt afgeven. Vervolgens zorgen wij er voor dat het weer netjes gewassen en gevouwen bij je terug komt. Stuur je ViaPunt een WhatsAppje om een afspraak te maken.

  • 1 mand was gewassen en gevouwen €10,-
  • 1 bloes gewassen en gestreken €1,50
  • 5 bloezen gewassen en gestreken €6,-

Complete prijslijst is binnenkort beschikbaar.

Kledingreparatie

Het is erg jammer als je favoriete kledingstuk opeens kapot gaat. Reparatie is bijna altijd een optie. Nu hoef je zelfs niet meer op zoek naar iemand in de buurt die dit voor je kan doen. Wij doen het graag voor je!

Stuur ons of jouw eigen ViaPunt via WhatsApp een fotootje van het te repareren kledingstuk. Wij laten je zo snel mogelijk weten wat de reparatie gaat kosten. Vervolgens kan je het kledingstuk zelf afgeven bij het ViaPunt of ons vragen om het op te halen.