Marketing Maestro @ViaTim Scale-Up (Deeltijd)

Marketing Maestro @ViaTim Scale-Up (Deeltijd)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Welkom bij de wereld van buurtverbinding en pakketbezorging! Van een start-up in 2016 tot een knallende scale-up nu, we zijn de game-changers die de first en last mile in logistiek herdefiniëren. Met meer dan 600 BuurtPunten en 350.000 maandelijks beheerde pakketten, maken we het leven makkelijker, groener, en vooral, gezelliger. Onze BuurtPunten zijn het kloppend hart van de wijk, waar buren niet alleen pakketten, maar ook glimlachen en verhalen uitwisselen. Zin om mee te bouwen aan deze community-gedreven missie?

Jouw podium

Als Allround Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren, bewaken en uitvoeren van alle marketingactiviteiten van onze opdrachtgever, van branding, PR en promotie-uitingen tot leadgeneratie en online marketing. Je stuurt met veel energie externe partners aan. Je stelt prioriteiten, inspireert, activeert en bewaakt uitvoering en resultaat. Daarnaast werk je actief mee in verscheidene marketingprojecten (afhankelijk van je kennis en voorkeuren).

Wie zoeken wij?

  • HBO+ denkwerk, met een rugzak vol marketingervaring.
  • Je bent marketing: innovatief, divers in je skills, met een visie die de toekomst kleurt.
  • Je spreekt de taal van zowel nerds als netwerkers. Of het nu gaat om SEO-guru’s of de IT-afdeling, jij weet hoe je de verbinding legt.
  • Multitasken is jouw superkracht; plannen en uitvoeren je spel.
  • Proactiviteit en je communicatieve skills zijn on point.
  • Je brengt een speciale skill of kennis mee – verras ons met je kunnen

Wat wij bieden

Spring aan boord en ontdek een wereld waar jouw ideeën niet alleen gehoord, maar gevierd worden. Onze scale-up is jouw terrein, waar je omringd wordt door een team dat net zo enthousiast en gedreven is als jij. Verwacht een competitief salaris, een flexibele werkomgeving, groeimogelijkheden, teamuitjes, en nog veel meer. Dit is je kans om deel uit te maken van iets groots, iets dat telt.

Klaar voor de sprong?

Is jouw marketinghart sneller gaan kloppen? Zie je jezelf al staan, middenin de actie, bouwend aan onze en jouw toekomst? Dan willen we jou ontmoeten. Schiet je CV en motivatie over het net, en wie weet, proosten we binnenkort samen op jouw nieuwe avontuur!

Heb je vragen? Bel ons dan op: 010 261 3505

"*" indicates required fields

Naam*
Adres*
Max. file size: 256 MB.
Max. file size: 256 MB.
Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hierboven.
Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.
Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.