Relatiebeheerder

Relatiebeheerder

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Wij zoeken voor een Relatiebeheerder bij ViaTim:

ViaTim is een snelgroeiend netwerk van ViaTim buurtpunten, buurtgenoten die klaarstaan voor de wijk. Met ons netwerk van ViaTim buurtpunten bieden we eenvoudige diensten aan vanuit de wijk, voor de wijk. ViaTim buurtpunten zijn ons uithangbord. Eigenlijk het enige wat ViaTim is, zijn onze buurtpunten. Daarom staan wij elke dag voor ze klaar en geven wij ze alle aandacht die nodig is. Ook tijdens drukke periodes. Wij zoeken de spil die daar de perfecte balans in kan vinden en oprecht geïnteresseerd is in mensen.

Dit ga je doen:

Als relatiebeheerder is jouw hoofdtaak het ondersteunen en informeren van onze ViaTim buurtpunten. Dit doe je via verschillende kanalen, zoals de telefoon, e-mail en WhatsApp. Daarnaast is er voldoende afwisseling; zo werk je in de ochtend bijvoorbeeld aan de lay-out van een e-mail of een reclamebord, ben je in de middag pakjes aan het scannen of inpakken, en wanneer je de avondshift hebt, zit je in de telefoonlijn om de ViaTim buurtpunten te ondersteunen bij allerlei vragen en problemen. Eigenlijk is geen enkele dag hetzelfde.

Wat vragen we van jou:

 • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
 • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:00 voor minimaal 32 uur per week;
 • Je bent een energieke en positief ingestelde persoonlijkheid;
 • Je ziet overal kansen, geen problemen;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam;
 • Ervaring is een dikke plus, maar geen vereiste.

Wat heeft ViaTim jou te bieden?

 • Startsalaris tussen € 2.200,- en € 2.500,- op basis van ervaring;
 • Hybride werken, met een perfecte afwisseling tussen thuis en op kantoor;
 • Iedere woensdag een gezamenlijke lunch met het gehele team van iedere afdeling. Zo leer je direct al je collega’s kennen;
 • Een flinke uitdaging bij een jong bedrijf waar je veel input kan leveren;
 • Een informeel bedrijf dat open staat voor verbetering.

Maar.. wie is nou die Tim?

Om eerlijk te zijn is er niemand die Tim heet bij ViaTim. ViaTim is de naam van een jong en innovatief bedrijf die zich met hart en ziel inzet om de wijk, waarin jij leeft te verbinden en voor de inwoners het leven een stuk gemakkelijker en efficiënter te maken. Dit doet ViaTim door het opstarten van ViaTim Punten in de wijk. Vanuit het ViaTim Punt worden verschillende diensten aangeboden. Op dit moment heeft ViaTim zijn nagels gezet in het ontvangen, bezorgen en verzenden van pakketten. ViaTim Punten ontvangen pakketten vanuit vervoerders voor hun wijkgenoten, of vanuit de wijkgenoten om weer te verzenden. Je kan het zien als een pakketpunt zoals de Primera of Albert Heijn, maar dan bij iemand thuis. Goed bereikbaar en handige openingstijden. Zo is iedereen blij!

Long story short

Lijkt het jou leuk om bij een innovatieve startup te werken? Vul dan het onderstaande formulier in! Heb je vragen? Bel ons dan op 010 261 3616

Naam*
Adres*
Max. file size: 256 MB.
Max. file size: 256 MB.
Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hierboven.
Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.
Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.