Wil jij ook verzenden ViaTim?

.

ViaTim brengt de buurt met elkaar in contact om zo efficiënt jouw pakket te bezorgen op het ideale moment voor jouw klant tegen scherpe prijzen!

 

Voordelen van verzenden ViaTim?

✔ “Jouw pakket op jouw moment” ontzorgd klanten en vermindert pakketstress.
✔ Sociaal en persoonlijk contact leidt tot verhoogde klanttevredenheid.
✔ Same Day Delivery vanaf 3 pakketten per dag
✔ Scherpe prijzen door efficiënt logistiek proces
 

 

Hoe werkt het?

Wij leveren de software (API) nodig om vanuit jouw webshop de ViaTim verzendmodule te integreren. Maak je gebruik van keendelivery dan kan je ons zo als bezorg optie selecteren. Maak je gebruik van andere verzendsoftware of brokers, laat het ons weten en wij nemen voor jou contact met ze op. Niet zoveel pakketjes om te verzenden, geen probleem dan kan je gewoon met onze App de verzenden pakketten aanmelden en halen wij het bij jou op.
Wij leveren de software (API) nodig om vanuit jouw webshop de ViaTim verzendmodule te integreren. Maak je gebruik van KeenDelivery dan kan je ons zo als bezorg optie selecteren. Maak je gebruik van andere verzendsoftware of brokers, laat het ons weten en wij nemen voor jou contact met ze op. Niet zoveel pakketjes om te verzenden, geen probleem dan kan je gewoon met onze App de te verzenden pakketten aanmelden en halen wij het bij jou op.

In jullie distributiecentrum splits je de pakketten per bezorg gebied. Wij halen één keer per dag de te verzenden pakketten op.
Stap3_Webshop_ViaTim_300x300
Dan gaat onze efficiëntere route beginnen. Wij hoeven niet apart langs elk adres te rijden, maar bezorgen alle pakketten voor een wijk bij één ViaPunt. Ben jij een webshop aan huis dan halen wij ook in deze route jouw te verzenden pakketten op.

Onze ViaPunten ontvangen dagelijks jouw pakketten. Bekijk hier hoe een ViaPunt zijn werk uitvoert.
Stap5_Webshop_ViaTim_300x300
Het ViaPunt spreekt met de ViaGebruiker een geschikt bezorg- of afhaalmoment af. Jouw klant ontvangt zo het pakket op zijn of haar gewenste moment.

Moet het pakket toch retour? De ViaGebruiker neemt contact op met ons ViaPunt om een afhaal afspraak te maken. Zo halen wij het pakket op en gaat het ’s avonds mee retour als alle nieuwe pakketten weer bij het ViaPunt worden afgegeven.

Graag komen wij in contact met jou om zo te kijken hoe ViaTim voor jullie en jullie klanten van toegevoegde waarde kan zijn en al je vragen te beantwoorden.