Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ViaTim. Wij zijn de innovatieve startup op gebied van last-mile delivery. Wij zijn op zoek naar creatieve en initiatiefrijke collega's. Mensen die affiniteit hebben met retail, deeleconomie of peer to peer services. Team players die oplossingen bedenken, ontwikkelen, uitvoeren en evalueren met als einddoel 'het bezorgen van gemak op een duurzame manier'.

Alles wat wij doen is vanuit de LEAN startup gedachte. Onze ideeën testen we met ontwikkelde minimum viable products. We meten de resultaten aan vooraf gedefinieerde variabelen. Wij willen leren, om zo het product te creëren om onze klant het beste te bedienen.

Wil je meer over ons te weten komen? Bekijk dan even het filmpje op deze pagina of klik hier om meer over ons verhaal te weten te komen. Wil jij bijdragen aan ons succes? Neem contact met ons op via tim@viatim.nl.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Logistiek Manager – 40 uur per week

Dagelijks verzenden webshops pakketten ViaTim. Deze moeten worden opgehaald, gesorteerd en bezorgd. Jij bent verantwoordelijk om te zorgen dat.... lees meer.

Pakketbezorger – 8-18 uur per week

Voor ViaTim is het realiseren van een hoge klanttevredenheid essentieel. Als ViaBode heb jij een essentieel contactmoment met onze klanten... lees meer.

Stage Logistiek Management

Dagelijks verzenden webshops pakketten ViaTim. Deze moeten worden opgehaald, gesorteerd en bezorgd. Samen met onze pakketmeester ben jij verantwoordelijk... lees meer.

Stage Business development / marketing

Vind je het leuk om aan de slag te gaan bij een vooruitstrevende startup op het gebied van de last mile logistiek? Wil je graag alles leren... lees meer.

Stage Webdevelopment


Vind je het leuk om aan de slag te gaan bij een vooruitstrevende startup op het gebied van de last mile logistiek? Wil je graag alles leren... lees meer.