ViaTim is startup op het gebied van deeleconomie. Ons bedrijf richt zich op pakketbezorging via buurtgenoten, onder de noemer ‘jouw pakket op jouw moment.’ ViaTim verbindt buurtgenoten die regelmatig van huis zijn met buurtbewoners die vaak thuis zijn en graag pakketjes in ontvangst nemen. Centraal staat: gemak, dichtbij huis, flexibiliteit en jouw moment. ViaTim is gelanceerd in Bergen op Zoom en streeft naar een landelijke dekking binnen twee jaar.

Voor ViaTim zijn wij op zoek naar een

Business developer minimaal 32 uur per week
Locatie: Schiedam             Startdatum: z.s.m.                          

Functie inhoud
Vind je het leuk om aan de slag te gaan bij een vooruitstrevende startup op het gebied van de last mile logistiek? Wil je graag alles leren over lean startup met het bedenken, ontwikkelen, experimenteren en testen van concepten in de praktijk? Dan is dit een prachtige kans. Voor je werkzaamheden kun je onder meer denken aan:

  • Het onderhouden van de social media kanalen en de website;
  • Actieve sales van ViaPunten, bezorgers en winkeliers;
  • PR voor het bouwen aan regionale naamsbekendheid;
  • Promotieacties opzetten en uitvoeren;
  • Nieuwsbrieven opstellen;
  • Kwaliteitsverbetering middels klantinteractie;

Onze wensen

  • Je bent een HBO student (3e of 4e jaars) in de richtingen: commercie, communicatie of marketing;
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je hebt een creatieve, initiatiefrijke, proactieve en flexibele instelling;
  • Je vindt het leuk om te werken in een constant ontwikkelende omgeving.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende stage bij een ambitieuze startup, ruimte voor initiatief, kennis en inzicht in de ins en outs van bedrijfsvoering volgens de lean startup. En bovendien een mooi inkijkje in ons brede netwerk aan creatieve bureaus in design, marketing en social media.

Verder is van belang
Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van minimaal 5 maanden. De duur van de stage is bespreekbaar. Je ontvangt een passende stagevergoeding.

Nadere informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michiel Nieuwkerk (oprichter ViaTim). Wil jij onderdeel zijn van de nieuwe wereld van startups en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan naar tim@viatim.nl of bel 010 261 3616. Overtuig ons van jouw affiniteit met: moderne online oplossingen, retail, deeleconomie of peer to peer services en dan hopen wij snel met jou aan tafel te zitten.

 

Terug naar werken bij ViaTim

Deze stageplaats is ook te vinden op stageplaza.nl