ViaTim is startup op het gebied van buurtbezorging. Ons bedrijf richt zich op pakketbezorging via buurtgenoten, onder de noemer ‘jouw pakket op jouw moment.’ ViaTim verbindt buurtgenoten die regelmatig van huis zijn met buurtbewoners die vaak thuis zijn en graag pakketjes in ontvangst nemen. Centraal staat: gemak, dichtbij huis, flexibiliteit en jouw moment. 

Voor ViaTim zijn wij op zoek naar een

Web developer / Programmeur minimaal 32 uur per week
Locatie: Schiedam         Startdatum: ZSM

Functie inhoud
Vind je het leuk om aan de slag te gaan bij een vooruitstrevende startup op het gebied van de last mile logistiek? Wil je graag alles leren over lean startup, ondernemen in een klein team, bedenken, ontwikkelen, experimenteren en testen van concepten in de praktijk? Dan is dit een prachtige kans. Je werkt in een team samen met een communicatie specialist en een grafisch ontwerper. Jij denkt mee met: wat technisch mogelijk is, wat beter kan en ontwikkeld aan de hand hiervan oplossingen om onze concepten uit te voeren. Voor je werkzaamheden kun je onder meer denken aan:

  • Ontwikkelen van een functioneel en technisch ontwerp van online platform;
  • Ontwikkelen, toezien op een gebruiksvriendelijk design en een optimale gebruikservaring;
  • Valideren en testen van user experience (A/B testing);
  • Prototypes (snel) ontwikkelen om testen te kunnen uitvoeren;
  • Search engine optimalisatie;
  • Pagina laadtijd versnellen;

Onze wensen

  • Je bent een HBO student (3e of 4e jaars) in de richting web development;
  • Je hebt een creatieve, initiatiefrijke, proactieve en flexibele instelling;
  • Je vindt het leuk om te werken in een constant ontwikkelende omgeving;
  • Kennis van: HTML / CSS / JavaScript / PHP / (Responsive design).

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende stage bij een ambitieuze startup, ruimte voor initiatief, kennis en inzicht in de ins en outs van bedrijfsvoering volgens de lean startup. Je ontvangt een passende stagevergoeding.

Verder is van belang
Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van minimaal 5 maanden. De duur van de stage is bespreekbaar.

Nadere informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michiel Nieuwkerk (oprichter ViaTim). Wil jij onderdeel zijn van de nieuwe wereld van startups en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan naar tim@viatim.nl of bel 010 261 3616. Overtuig ons van jouw affiniteit met: moderne online oplossingen, retail, deeleconomie of peer to peer services en dan hopen wij snel met jou aan tafel te zitten.

Terug naar werken bij ViaTim