ViaTim komt voort uit de frustratie dat wanneer je iets op het internet besteld het pakket bezorgd wordt als je niet thuis bent. Bij ViaTim geloven wij dat als wij mensen kunnen verbinden wij gemak en efficiëntie kunnen creëren met als doel het dagelijks leven leuker te maken. Dit doen wij door het aanbieden van simpele diensten vanuit ons netwerk van ViaPunten. Een ViaPunt is een buurtgenoot die graag in contact wil zijn met zijn/haar wijk. Op dit moment ontvangen, bezorgen en verzenden wij online bestellingen voor buurtgenoten in de wijk.

ViaTim biedt unieke diensten voor de webshop, de lokale winkel en hun klanten. Bij ViaTim kan je jouw bestelling exact op jouw moment laten bezorgen tegen scherpe prijzen. Je kan de bezorgtijd zelf kiezen en tot 30 minuten voor de bezorging nog wijzigen of het gewoon even afhalen bij het ViaPunt. Je kan retourneren vanuit huis met een simpel WhatsApp bericht.
ViaTim is pakketbezorging opnieuw aan het uitvinden, maar onze visie gaat verder dan pakketten. Onze visie kun je hier op YouTube vinden.

Werken bij ViaTim is een avontuur. We zijn een hecht team in een dynamische wereld waar wij continue onze diensten ontwikkelen, evalueren, wijzigen en weer opnieuw lanceren. ViaTim is veelvuldig in het nieuws geweest omdat wij de frustratie van gemiste pakketjes en het ongewenst aannemen voor de buren gaan oplossen met onze diensten.

Voor ViaTim zijn wij op zoek naar een:
ViaBode (pakketbezorger) – 8-18 uur per week

Locatie: Schiedam

Functie inhoud

Voor ViaTim is het realiseren van een hoge klanttevredenheid essentieel. Als ViaBode heb jij een essentieel contactmoment met onze klanten. Daarom zoeken wij zeer gemotiveerde, vrolijke en spontane mensen die de klant wil verrassen met service, vriendelijkheid en uitstraling. Dagelijks haal je pakketten op bij ons depot en bezorg je bij onze ViaPunten. Als er in de wijk van de ontvanger geen ViaPunt is dan bezorg je direct bij de ontvanger. Omdat wij een startup zijn, verwachten wij van onze ViaBodes ook dat zij bij het bezorgen van het pakket de ontvanger vertellen over ViaTim, ons gemak en de service. Op deze manier draag je als ViaBode bij aan naamsbekendheid van ViaTim. De routes die gereden worden zijn voornamelijk in Rotterdam, Bergen op Zoom en Roosendaal tussen 15.00 en 23.00 uur. Wij weten ongeveer 6 tot 24 uur voor de rit of wij een chauffeur nodig hebben.

Wie ben jij?

● Je bent vrolijk, dynamisch en representatief.
● Je bent een student, bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Schiedam.
● Communicatief sterk, in staat om een spontaan verhaal te vertellen.
● Perfecte beheersing van de Nederlandse taal.
● In het bezit van een rijbewijs B.
● Je kunt pakketten tot 20kg tillen.
● Flexibel inzetbaar voor minimaal 8 uur per week. Tussen 16.00 en 23.00 uur beschikbaar.
● Ook eventuele beschikbaarheid op zaterdag.
● Je beschikt over een smartphone met internet die je bereid bent om te gebruiken voor de ViaTim app.

Wij bieden

Een leuke en flexibele koeriersbaan bij een vrolijke en ambitieuze startup met een salaris van €7,50 per uur.

Overtuigd?

Denk jij geschikte persoon te zijn voor deze flexibele bijbaan als pakketbezorger in Rotterdam en omgeving? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV en motivatie naar tim@viatim.nl of bel 010 261 3616.

 

Terug naar werken bij ViaTim