Voor ViaTim zijn wij op zoek naar een:

Web- & App developer / Programmeur minimaal 32 uur per week

Locatie: Bergen op Zoom/Rotterdam Startdatum: ZSM

ViaTim is startup op het gebied van buurtbezorging. Ons bedrijf richt zich op pakketbezorging via buurtgenoten, onder de noemer ‘jouw pakket op jouw moment.’ ViaTim verbindt buurtgenoten die regelmatig van huis zijn met buurtbewoners die vaak thuis zijn en graag pakketjes in ontvangst nemen. Centraal staat: gemak, dichtbij huis, flexibiliteit en jouw moment. ViaTim is gelanceerd in Bergen op Zoom en is op dit moment aan het opschalen naar Roosendaal en Rotterdam. Je werkt in een klein team van in totaal 3 full time en 2 part time medewerkers. Je bent dus betrokken bij alles wat we doen en wordt een echte ViaTimmer. Jij denkt mee met: wat technisch mogelijk is, wat beter kan en ontwikkelt aan de hand hiervan oplossingen om onze concepten uit te voeren. ViaTim streeft naar een landelijke dekking binnen twee jaar.

Functie inhoud

Dagelijks zijn wij bezig om onze diensten te ontwikkelen. Wij lopen nu tegen het probleem dat er teveel pakketten zijn om alles nog handmatig op te volgen. Op korte termijn gaan wij hiervoor Apps ontwikkelen. Deze apps gaan het mogelijk maken om pakketten bij onze ViaPunten te volgen. Denk hierbij aan het inscannen van een ontvangen pakket, status van ontvangst, thuisbezorging en bijbehorende vergoedingen. Of het aanmelden van te verzenden pakketten met specificaties en beschikbaar maken van Track & Trace nummers. De 3 doelgroepen voor de verschillende apps zijn: ViaGebruikers, ViaPunten en Pakketbodes. Wij beginnen hierbij altijd met een Minimum Viable Product en testen het bij een kleine pool van onze ViaPunten en ViaGebruikers. Zodra het werkt lanceren we om daarna weer verder te werken aan verbeteringen en andere oplossingen.

Voor je werkzaamheden kun je onder meer denken aan:

  • Ontwikkelen van een functioneel en technisch ontwerp van online platform;
  • Ontwikkelen van Apps;
  • Ontwikkelen en toezien op een gebruiksvriendelijk design en een optimale gebruikservaring;
  • Valideren en testen van user experience (A/B testing);
  • Prototypes (snel) ontwikkelen om testen te kunnen uitvoeren;
  • ViaTim website onderhoud en ontwikkeling.

Onze wensen

  • Je hebt ervaring in ontwikkeling van Apps voor Android, iOS en web-apps; (stuur in je sollicitatie referenties naar ontwikkelde apps mee)
  • Je hebt een creatieve, initiatiefrijke, proactieve en flexibele instelling;
  • Je vind het leuk om te werken in een constant ontwikkelende omgeving;
  • Kennis van: HTML / CSS / Java script / PHP / (Responsive design).

Wij bieden

Jij krijgt een essentiële rol binnen ons team. Samen maken wij de keuzes voor ViaTim in de toekomst. Het is meer dan een afwisselende en uitdagende baan. Je word een essentieel onderdeel van deze nieuwe onderneming met ruimte voor initiatief en kennis. Hierbij krijg je veel inzicht in de ins en outs van bedrijfsvoering, met een passend salaris.

Verder is van belang

Op dit moment hebben wij ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, maar verwachten binnen enkele maanden te verhuizen naar Rotterdam.

Nadere informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michiel Nieuwkerk (oprichter ViaTim). Wil jij onderdeel zijn van de nieuwe wereld van startups en spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan naar tim@viatim.nl of bel 0164 31 1111. Overtuig ons van jouw ervaring op het gebied van: web- en app development en jouw affiniteit met: moderne online oplossingen, retail, deeleconomie of peer to peer services en dan hopen wij snel met jou aan tafel te zitten.

 

Terug naar werken bij ViaTim