Grote en kleine webshops vertrouwen op ViaTim

Grote en kleine webshops vertrouwen op ViaTim

Grote en kleine webshops
vertrouwen
op ViaTim

Habitas

Habitas heeft door de flexibiliteit in vervoerders en pick-up momenten kunnen schuiven met de cut-off tijden van de webshop. Door deze aanpassing heeft Habitas de leverbelofte op marketplaces kunnen verbeteren naar “voor 23:59 uur besteld, morgen in huis”. Hierdoor wint Habitas meer koopblokken bij Bol.com en staat zo bij meer producten bovenaan als leverancier. Uiterste besteltijd en prestatiescore zijn belangrijke factoren voor het al dan niet hebben van een koopblok.

Meer lezen…

Sigaren Shop

ViaTim verzorgt al sinds eind 2018 de verzending voor meerdere webshops van Goedegebuur Sigaren Specialist. SigarenShop verzend met ViaTim snel en goedkoop pakketten naar Nederland en Belgie.

Outletboulevard

Outletboulevard verzendt sinds 2017 gemakkelijk en efficiënt met ViaTim

Boekenbalie

De Boekenbalie verzend nationaal en internationaal met veel verschillende vervoerders. ViaTim regelt de pick-up voor alle verschillende vervoerders. De Boekenbalie hoeft zo nooit meer rekening te houden met de ophaaltijden van alle verschillende pakketvervoerders. 

Rotterdamse Kaas

Rotterdamse Kaas is een van de eerste webshop klanten van ViaTim. De internationaal bekende Rotterdamse Kaashandel verzend al sinds begin 2017 met persoonlijke service en gemak alle pakketten ViaTim.

Maak vandaag nog een gratis account aan en start met verzenden

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die verzenden en ontvangen met de persoonlijke services en software van ViaTim.